Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Intocht van Sinterklaas in Papendrecht

Intocht van Sinterklaas in Papendrecht

14 november 2015
Van 13:00 uur tot en met 00:00 uur

Zie ginds komt de stoomboot op 14 November in Papendrecht aan.

Het is weer bijna zover. Ook dit jaar zal Sinterklaas met ongeveer 100 Zwarte Pieten naar Papendrecht komen. De Sinterklaasintocht, die door Tafelronde 140 Papendrecht wordt georganiseerd, vindt plaats op zaterdag 14 november. De goedheiligman en zijn gevolg worden om 13.00 uur verwacht in de jachthaven van Papendrecht.

Sint en zijn Pieten worden welkom geheten door de burgemeester in de jachthaven van Papendrecht. Het geheel wordt muzikaal opgeluisterd door Starlight Papendrecht, Excelsior Papendrecht, Excelsior Alblasserdam, De Merwebroertjes en de Knotkids.

Om 13.45 uur zal de Sint vertrekken voor een rondrit door het dorp.
Route: Pontonniersweg-Veerdam-Oude Veer-Veerpromenade-Weteringsingel-Muilwijckstraat-Rozenstraat-Vrijheer van Eslaan-Zonnebloemstraat-Lange Tiendweg-Kennedylaan-Platanenlaan-Espenhof-parkeerplaats winkelcentrum Wilgendonk-Kastanjelaan-Veerweg-Burgemeester Keijzerweg-Jan Steenlaan-Winkelcentrum Westpolder (verwachte aankomst 15.15 uur).

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten hebben zoals elk jaar weer voldoende strooigoed bij zich, er zullen dus voor iedereen voldoende pepernoten en snoepgoed zijn.

Op zaterdag 14 november om 13.00 uur is het dus weer zo ver en meert de Sint aan in de jachthaven van Papendrecht. Vanuit de haven gaat Sinterklaas te paard via de Pontonniersweg naar de Bosch. Om 15.30 eindigt de intocht bij het winkelcentrum Westpolder.

Op het bovenstaande kaartje vind je de exacte route. Mogelijk ondervindt u enige verkeersoverlast van de intocht. Wij vragen u rekening hiermee te houden.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Tafelronde 140

Jachthaven

www.sintpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!