Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Je Vereniging Op De Kaart

Je Vereniging Op De Kaart

16 november 2015
Van 13:30 uur tot en met 16:30 uur

Op maandagmiddag 16 november aanstaande organiseert de Werkgroep Eenzaamheid in Papendrecht een bijeenkomst met als titel ‘Je Vereniging Op De Kaart!’. De bijeenkomst is bedoeld voor verenigingen, clubs en andere (creatieve) initiatieven die binnen Papendrecht actief zijn. We willen deze organisaties met elkaar in contact brengen, in kaart krijgen wat er allemaal aangeboden wordt binnen de gemeente en met elkaar nadenken over hoe we toegankelijk kunnen worden, zijn en blijven voor bewoners van Papendrecht die gevoelens kennen van eenzaamheid. Voor deze groep mensen is immers de drempel vaak hoog om zich ‘zomaar’ aan te melden bij een club of vereniging.

De inhoud van de middag blijft nog even een verrassing. Zeker is, dat er goede gastsprekers zijn en een interessant programma. En elke deelnemer krijgt een goodiebag! Zet ook uw organisatie, club of vereniging op de kaart en mis deze bijeenkomst niet. We streven naar een compleet overzicht van alle Papendrechtse initiatieven voor elke inwoner van onze gemeente: zorg dus dat ook u, als vertegenwoordiger van uw vereniging, aanwezig bent.

De deelnemers ontvangen na afloop een hand-out en informatie om mee verder te kunnen.

Tijdens deze middag is er ook ruimte voor de introductie van het Sociaal Team dat binnen Papendrecht op 1 januari aanstaande van start gaat. De coördinator van het Sociaal Team, Maureen van Gent, vertelt over wat het Sociaal Team doet en over het belang van samenwerking en korte lijnen met de diverse maatschappelijke organisaties.

Wanneer u namens uw organisatie / vereniging / initiatief wilt deelnemen aan deze interessante en leerzame bijeenkomst, bent u van harte welkom op maandag 16 november in Denksport Centrum Papendrecht, Van der Palmstraat 12. De inloop is vanaf 13.00 uur, het programma start om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Graag vooraf aanmelden via Marianne Veth en Marije van de Werf via opdekaartpapendrecht@gmail.com , zodat we op uw komst kunnen rekenen.

Info

Organisator:

Adres:

van der Palmstraat 12

Denksport Centrum Papendrecht

Deel dit bericht met je vrienden!