Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Tiende Groot Papendrechts Dictee niet ingewikkeld en korter

Tiende Groot Papendrechts Dictee niet ingewikkeld en korter

18 november 2015
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Voor de tiende (!) keer op rij organiseert de sectie Letteren van de Stichting Culturele Raad Papendrecht het Groot Papendrechts Dictee. Dit speciale dictee, dat veel minder ingewikkeld en een stuk korter is dan voorheen, vindt plaats op woensdag 18 november in zalencentrum De Palm, te Papendrecht (zaal open: 19.30 uur, aanvang dictee: 20.00 uur).

Het Groot Papendrechts Dictee wordt weer op geheel eigen wijze voorgelezen door de bekende Papendrechter Bert Lock; beter bekend als meester Bert en, wanneer hij zijn poëtenpet opzet, als Bert van de Meiden. Alleen inwoners uit de Drechtsteden kunnen meedoen. Er is één categorie: 16 jaar en ouder. Om aan het tiende dictee een feestelijk tintje te geven, ontvangen niet alleen de beste drie een prijs maar zijn er meerdere prijzen beschikbaar!    

De zaal is met zestig deelnemers vol. En vol is helaas echt vol. U kunt zich aanmelden bij Wendy van der Hoeven (secretaris van de Stichting Culturele Raad Papendrecht), maandag, dinsdag en donderdag telefonisch te bereiken op: 078-7706308, of via e-mail: w.vdhoeven@papendrecht.nl. U wordt verzocht uw naam, leeftijd, geslacht en uw adres op te geven. Na aanmelding krijgt u een bevestiging toegestuurd. De toegang/deelname is geheel gratis en bovendien krijgt elke deelnemer twee consumptiebonnen voor koffie, thee of frisdrank. Ook kunt u de pen waarmee u het dictee schrijft na afloop behouden. Indien u niet aan het dictee wilt deelnemen maar wel graag toeschouwer bent, is dat ook mogelijk. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een feestelijke en spannende avond. De kans dat u een prijs wint is groter dan ooit. U meldt zich toch ook aan?
 

Info

Organisator:

Adres:

Stichting Culturele Raad

Zalencentrum de Palm

Deel dit bericht met je vrienden!