Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Out of Control Party

Out of Control Party

21 november 2015
Van zaterdag 21 november 2015 tot en met zondag 22 november 2015
Van 20:30 uur tot en met 00:30 uur

Op 21 november vindt de out-of-control party plaats in JC Interval, een avond voor en door jongeren. Heb je een leuk idee voor dit feest of wil je graag meehelpen in de organisatie? Neem dan contact op met Chandre Nandoe, c.nandoe@papendrecht.nl.

Geniet tijdens de out-of- control party van de muziek van dj's en andere acts. Welke dj's en optredens er zijn vermelden we in oktober op de site. Dus wil je een leuk avondje uit met vrienden en lekker los gaan? Kom dan langs!

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Jeugdcentrum Interval

de Lange Tiendweg 8a

770 81 65

www.intervalpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!