Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Informatieavond kinderbijbels en dagboeken

Informatieavond kinderbijbels en dagboeken

24 november 2015
Van 19:45 uur tot en met 21:30 uur

Vanavond organiseert Sjaloom, chr. boeken & muziek, Veerpromenade 18 in Papendrecht een informatie avond over kinderbijbels en dagboeken. Vaak horen wij de volgende vraag in onze winkel: Wat is nu een goede kinderbijbel? Of wat voor dagboekje kunnen wij thuis gebruiken?

Daarom organiseren wij een informatieavond, waarin wij u kennis willen laten maken met de diverse kinderbijbels en dagboeken die er momenteel zijn. Heeft u nu al vragen welke u graag beantwoord zou zien op deze avond? Wij horen het graag van u, dan kunnen wij het meenemen in ons verhaal.

Vanaf 19.45 is er inloop met koffie of thee. De avond is gratis, maar wel graag opgeven via info@sjaloom.org.

Bent u niet in de gelegenheid om naar deze avond te komen? U bent natuurlijk van harte welkom in de winkel tijdens de gebruikelijke openingstijden. Ook kunnen wij een keer bij u in de kerk/gemeente/op school zo'n avond voor u verzorgen.

Waar?
•    Sjaloom chr. boeken & muziek
•    Veerpromenade 18
   
Wanneer?
24-11-2015 van 20:00 t/m 21:30 uur
Toegang: Gratis

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Chr. Boekwinkel Sjaloom

Veerpromenade 18

info@sjaloom.org www.sjaloom.org
Deel dit bericht met je vrienden!