woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Kerstmarkt De Wieken

Kerstmarkt De Wieken

12 december 2015
Van 11:00 uur tot en met 16:00 uur

Het verpleeghuis De Wieken in Papendrecht staat zaterdag 12 december volledig in het teken van Kerst. Op deze dag vindt van 11.00 tot 16.00 uur weer de jaarlijkse kerstmarkt plaats. Bezoekers kunnen op deze Rivas-locatie diverse (cadeau)artikelen kopen of van de kerstsfeer genieten met een hapje en een drankje.

Kraampjes en activiteiten
De kerstmarkt bestaat uit kraampjes met een divers aanbod. ‘Bezoekers kunnen hier veelal zelfgemaakte cadeauartikelen kopen’, vertelt Nadja Punt, activiteitenbegeleidster van De Wieken. ‘Daarnaast zijn er boeken en huisgemaakte lekkernijen te koop om mee te nemen. Voor wie liever op de markt geniet van iets lekkers, bakken we ter plekken verse oliebollen. Of bezoekers kunnen bij één van de kerstdames warme glühwein krijgen.’

Bezoekers kunnen op de kerstmarkt ook hun eindejaarsgeluk beproeven. Nadja: ‘Ze maken kans op leuke prijzen bij het ‘kerstbaltrekken’. En voor de jongste bezoekers is er een grabbelton met allerlei cadeautjes.’ Een klein dameskoor zal onder begeleiding van Jan Zweep van 14.00 tot 15.00 uur zorgen voor muzikaal entertainment.

Voor bewoners
De kerstmarkt is mede mogelijk gemaakt door het cliëntenoverleg van De Wieken. Het is namelijk een mooie gelegenheid om bewoners, familieleden en mensen uit de omgeving samen te brengen. Daarom wordt de opbrengst van de markt gebruikt voor de organisatie van activiteiten voor bewoners.

Informatie
Bezoekers voor de kerstmarkt zijn van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur in verpleeghuis De Wieken aan Noordhoek 20 in Papendrecht. Toegang is gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Verpleeghuis De Wieken

Noordhoek 20

Deel dit bericht met je vrienden!