woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Kerstmarkt Fideel en Variant

Kerstmarkt Fideel en Variant

16 december 2015
Van 13:00 uur tot en met 00:00 uur

Sociale wijkwinkel Fideel en activiteitencentrum Variant aan de Albert Schweitzerstraat in Papendrecht organiseren op woensdag 16 december een kerstmarkt van 13.00 tot 20.00 uur. Centraal staan de verkoop van ambachtelijk gemaakte producten en demonstraties van het maken ervan. Er wordt warme chocolade, koffie en thee geschonken en er zijn kerstkransjes.

In deze locaties van de Gemiva-SVG Groep  maken mensen met een beperking originele producten die zich onderscheiden van het gemiddelde aanbod aan kerstproducten. Zo kan men kerstmutsen laten borduren met een eigen naam,  ook kunnen op kerstballen namen geprint worden en is er een scala aan andere kerstproducten te koop.

Vanuit De Groenderij is vers gehakt openhardhout te koop.  Tijdens de kerstmarkt kunnen bezoekers door de gebouwen lopen en demonstraties zien van het maken van producten. Deze demonstraties worden gegeven door cliënten van Fideel en Variant. Ook zijn er bakproducten van bakkerij De Plint te koop en zijn er volop kaarsen te koop van kaarsenmakerij In Vorm, waaronder kaarsen met geld erin.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Fideel en Variant

Albert Schweitzerstraat 115

www.gemiva-svg.nl/smartsite.dws?id=68602&ch=INT
Deel dit bericht met je vrienden!