woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

The Music Of Christmas

The Music Of Christmas

19 december 2015
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

‘The Music Of Christmas’ tour brengt Ralph van Manen samen met 2 gospelkoren en Moorvalley Vocal Band
Hoe je kerst ook viert: kerstmuziek is ongetwijfeld een traditie die we delen met elkaar. Een bijzondere samenwerking tussen Ralph van Manen, de Moorvalley Vocal Band, de gospelkoren Sound of Celebration en Dawwagiem kan dan ook eigenlijk maar met één titel samengevat worden: ‘The Music Of Christmas’! De tour bevat 3 optredens op 18, 19 en 20 december, verspreid over het land.

De mix van artiesten, vocalisten en koor zorgt er voor dat het podium iedere avond bomvol staat met  muziektalent en –ervaring. Want kerstmuziek, daar hoef je Ralph van Manen weinig meer over te vertellen! De liedjesschrijver en zanger geldt als één van de meest gewaardeerde artiesten binnen christelijk Nederland, maar heeft daarbuiten ook zijn sporen verdiend. Ralph van Manen weet als geen ander de warmte in een kerstlied dichtbij te brengen, en het feest dat kerst heet te vangen in een pakkende popsong. Met hem staat een schat aan ervaring op het podium dat genieten garandeert.

De Moorvalley Vocal Band uit Veenendaal bestaat uit vijf bevlogen mannen die met hun meerstemmige muziek willen getuigen van God. Dat de muzieklat daarbij hoog ligt, blijkt wel uit het feit dat de groep eerder al optrad tijdens een kersttour met Gerald Troost en meewerkte aan een tv-uitzending van Nederland Zingt.

Sound of Celebration en Dawwagiem brengen een gezamenlijk programma rondom het thema Let There Be Light. Pakkende songs die de zin van het kerstfeest dichtbij brengen. Door de samenwerking is er een gospelkoor ontstaan van meer dan 50 man. Het resultaat is een prachtige sound wat zeker door het publiek gewaardeerd zal worden. Het concert wordt afgesloten met koor en Ralph van Manen samen met Testify to Love.

De datum en locatie van hete concert op een rij:

Zaterdag 19 december - Papendrecht
Bethlehemkerk, v/d Palmstraat 1

Het concert begint om 19.30 uur.

Kaarten kosten € 15,00 (excl. € 2 reserveringskosten) en zijn verkrijgbaar via www.events4christ.nl of 0297-237172.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Herv. Gem. 'Bethlehemkerk'

Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat

www.pknpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!