zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Nieuwjaarsconcert van Excelsior

Nieuwjaarsconcert van Excelsior

09 januari 2016


Op zaterdag 09 januari vindt het Nieuwjaarsconcert van Excelsior plaats in Theater De Willem.
Bestelt u s.v.p. tijdig uw kaartjes.

De kaarten voor het Nieuwjaarsconcert zijn voor zowel de zaal als de verhoging in de voorverkoop bij Theater De Willem en er zijn al heel wat kaarten verkocht. Het belooft een mooi concert te worden met optredens van bijzondere gasten, te weten zanger Roman van der Werff  en zangeres Sae-Jeong Kim, tesamen met het orkest van Excelsior Papendrecht o.l.v. Ruud Welle. U zult begrijpen dat we heel trots zijn dat we deze solisten mogen verwelkomen bij het Nieuwjaarsconcert en ook van het orkest zult u weer volop kunnen genieten. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar bijgevoegde poster.

Bent u vriend(in)/donateur met een bijdrage tot Euro 25,- per jaar, dan krijgt u voor 2 kaarten Euro 2,50 korting. Bij een bijdrage vanaf Euro 25,- krijgt u voor 2 kaarten  50% korting. Wordt u nu vriend(in) en u voldoet uw bijdrage voordat u de bestelling plaatst, dan ontvangt u tot Euro 25,- één kaart gratis en vanaf Euro 25,- maar liefst twee kaarten gratis. In alle overige gevallen kosten de kaartjes Euro 10,- p.p.

Bestellen
Bestellen kan bij Theater De Willem; aan de kassa, of telefonisch op maandag t/m vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur (078-615 82 26). Indien u gebruik wilt maken van uw korting of zelfs kosteloze kaarten zoals genoemd, dan kunt u alleen reserveren via Excelsior (Ad Tromp), via an.tromp1952@gmail.com of 078-615 55 24. U ontvangt dan van De Willem per email bericht als uw kaarten klaarliggen en indien er nog een bedrag openstaat om af te rekenen, verneemt u dat van ons middels een bevestiging en kunt u dat bij het Theater voldoen. Geeft u gerust uw voorkeur voor plaatsen in de zaal of op de verhoging aan bij bestelling; wij houden daar zoveel mogelijk rekening mee.

Wacht u dus niet tot het laatste moment en bestel snel uw kaarten bij De Willem of via Excelsior. Heeft u vragen, neemt u dan contact op via an.tromp1952@gmail.com of 078-615 55 24.
Tot zaterdag 9 januari 2016 en alvast hele fijne dagen toegewenst.

Deel dit bericht met je vrienden!