zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Opening Opnieuw & Co Papendrecht

Opening Opnieuw & Co Papendrecht

21 januari 2016
Van 09:30 uur tot en met 00:00 uur

Op donderdag 21 januari 2016 gaat Opnieuw & Co Papendrecht open op het nieuwe adres Burg. Keijzerweg 22 in Papendrecht (naast Karwei). Vanaf 1 januari 2016 is de oude winkel in Papendrecht aan de Ketelweg 61 gesloten, u kunt natuurlijk wel terecht bij onze andere vestigingen.

De nieuwe winkel in Papendrecht wordt ruim 1400m2 en wordt een moderne kringloopwinkel met een ruim assortiment en lage prijzen, een echt uitje. In de feestweek van do 21 tm wo 27 januari is er van alles te doen in de nieuwe winkel. Kortingen, prijzenfestival, live muziek, schminken, meubelen pimpen ism Karwei, enzovoort,

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Opnieuw & Co Papendrecht

Burg. Keijzerweg 22

www.opnieuwenco.nl
Deel dit bericht met je vrienden!