zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Lezing over Syrie

Lezing over Syrie

27 januari 2016
Van 13:15 uur tot en met 15:45 uur

Syrië is een kunstmatig, op de tekentafel gecreëerd land, ontstaan na de verdeling van het Turks/Osmaanse imperium, door Engelse en Franse overwinnaars van Wereldoorlog 1. Als Frans protectoraat en vooral als zelfstandige republiek (vanaf 1946) heeft het een gewelddadige geschiedenis doorgemaakt, die tot op de dag van vandaag voortduurt.

Syrië bestaat dus op de kaart.… dé Syriër bestaat niet!  Aan de huidige toestand, aan de historie en vooral aan de kunst en cultuurschatten wordt tijdens deze lezing die georganiseerd wordt door Volksuniversiteit Papendrecht aandacht besteed.

De lezing vindt plaats op woensdag 27 januari van 13.15 tot 15.45 en kost € 22,50. Inschrijving is mogelijk via de website of de telefoon.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Papendrecht

Vondellaan 158

615 47 64

info@vupapendrecht.nl www.vupapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!