maandag 19 oktober 2020

Alles over Papendrecht

Passie/Paasconcert Koor Asaf

12 maart 2016
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Op 12 maart a.s. hoopt het Christelijk Gemengd Koor Asaf uit Papendrecht een Passie/ Paasconcert te geven in de Bethlehemkerk te Papendrecht.

Tijdens dit concert worden de luisteraars door middel van woord, beeld en muziek meegenomen via de schepping, de zondeval, de belofte van de Messias, Zijn geboorte en Zijn leven op aarde, om daarna stil te staan bij Zijn lijden en sterven en tenslotte met elkaar het wonder van de opstanding te vieren

Naast het genoemde koor zal medewerking worden verleend door het Christelijk Regiokoor Adonai Waddinxveen o.l.v. Peter Burger en de muzikale begeleiding is in handen van André van Vliet (orgel) en Severin van Dijk (fluit). Dirigent Hans van Blijderveen heeft de algehele leiding.

De kerk is open om 19.30 uur en de avond begint om 20.00 uur. Kaarten a € 6,50 zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij boekhandel Sjaloom te Papendrecht of via email: reservering@asafpapendrecht.nl  Aan de zaal kosten de kaarten € 7,50. Kinderen t/m 12 jaar gratis.

Het koor heeft nog dringende aanvulling nodig van mannenstemmen. Daarom worden mannen die graag zingen opgeroepen op maandagavond 20.00 uur vrijblijvend een repetitie bij te wonen in de bovenzaal van ‘De Ark’, Rubensstraat 35 Papendrecht. Zij kunnen dan nog meezingen op de geplande Kerstzangavonden in ‘De Doelen’ te Rotterdam, waar alle koren van Hans van Blijderveen hun medewerking zullen verlenen. Voor info kunt u contact opnemen met Ina ’t Jong via onderstaande contact gegevens.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Christelijk Gemengd Koor Asaf

Bethlehemkerk aan de vd Palmstraat

078-6159475

asafpapendrecht@upcmail.nl
Deel dit bericht met je vrienden!