maandag 19 oktober 2020

Alles over Papendrecht

Sing-In

15 maart 2016
Van 10:45 uur tot en met 11:30 uur

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Papendrecht organiseert op dinsdagochtend 15 maart een Sing-In. Deze gratis bijeenkomst, die verzorgd wordt door twee docentes van Cultuurcentrum ToBe, is bedoeld voor (groot)ouders/verzorgers met hun (klein)kind(eren) van 0-4 jaar.

Het thema ‘Voorjaar' staat centraal.
Deze editie van de Sing-In is een muzikaal feestje met een christelijk tintje. Onder begeleiding van een muziekdocente worden er bekende liedjes gezongen, die vaak in de herinnering wat zijn weggezakt. Opfrissen van het geheugen kan ervoor zorgen dat de liedjes weer een plaats binnen het gezin veroveren. Daarnaast is er aandacht voor beweging in de vorm van spel & dans en wordt er gespeeld op instrumenten.

De Sing-In vindt plaats in peuterspeelzaal Het Koningskind aan de Van der Palmstraat 8 in Papendrecht. U kunt zich aanmelden door telefonisch contact op te nemen met het CJG: Zie onderstaand telefoonnummer. Deelname is gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG)

Peuterspeelzaal Het Koningskind

078 644 52 00

Deel dit bericht met je vrienden!