maandag 19 oktober 2020

Alles over Papendrecht

Passiestonden in de Sionskerk in Papendrecht

21 maart 2016
Van maandag 21 maart 2016 tot en met donderdag 24 maart 2016
Van 19:30 uur tot en met 20:00 uur

In de stille week voor Pasen worden er in de Sionskerk weer Passiestonden georganiseerd. Het thema dit jaar is: Wij hebben een grote Hogepriester. We zullen daarbij stilstaan door gedeelten te lezen uit de Hebreeën brief. De muzikale begeleiding ligt in handen van organisten en solisten uit de hervormde gemeente.

De Passiestonden hebben een ingetogen en sober karakter, dat betekent dat wij u vragen om in stilte de kerk binnen te komen en zonder te praten een plekje te zoeken. Zonder verdere aankondiging volgen we dan de liturgie. Daarna verlaat iedereen weer in stilte het gebouw.

Deze Passiestonden kunnen ook voor u mooie, inhoudsvolle momenten zijn ter voorbereiding op Goede Vrijdag en Pasen. We nodigen u dan ook van harte uit om D.V. 21 t/m 24 maart van 19.30 tot 20.00 uur de Passiestonden in de Sionskerk aan de Rubensstraat 35 in Papendrecht bij te wonen!

De kerkdeuren gaan om 19.15 uur open. De toegang is gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Hervormde Gemeente in Papendrecht

Sionskerk, Rubensstraat 35

078-6453481

clarinelindhout@hotmail.com www.hervormdpapendrecht.nl/nieuws/passiestonden/
Deel dit bericht met je vrienden!