maandag 19 oktober 2020

Alles over Papendrecht

Start Assertiviteitstraining

30 maart 2016
Van 19:00 uur tot en met 21:00 uur

Training voor inwoners van de gemeenten Papendrecht, Alblasserdam en Sliedrecht.
De afdeling Algemeen Maatschappelijk Werk van Rivas Zorggroep start dit voorjaar bij voldoende aanmeldingen de volgende trainingen / cursussen.

Op woensdag 30 maart 2016 maart start een assertiviteitstraining voor mensen van 25 jaar en ouder. De training wordt gedurende tien weken gegeven in Papendrecht, Seringenstraat 16 van 19.00 uur tot 21.00 uur.

De assertiviteitstraining is bedoeld voor mensen die verlegen en/ of onzeker zijn, moeite hebben met het geven van hun mening of gevoelens van verdriet of boosheid opsparen. De moeilijkheden die mensen hierdoor ervaren kunnen van grote invloed zijn op hun leven. Tijdens de training praten de deelnemers hierover en worden oefeningen gedaan. Op deze wijze leert men grenzen te stellen en om te gaan met kritiek, waardoor het zelfvertrouwen en het zelfrespect kunnen groeien.

Aanmelden voor deze training kan bij het Centrum voor Jeugd en gezin en Rivas Zorggroep dagelijks tussen 8.30 en 17.00 uur, bereikbaar via het telefoonnummer: 078 644 5200. De training start bij voldoende deelname en er zijn geen kosten aan verbonden. De groep wordt begeleid door twee maatschappelijk werkers.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

CJG en Rivas Zorggroep

Seringenstraat 16

078 644 5200

www.opvoedpleindrechtsteden.nl
Deel dit bericht met je vrienden!