Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Werkcafe Drechtsteden'
07apr 2016

Werkcafe Drechtsteden

Iedere donderdag, vanaf donderdag 7 april 2016, van 14:00 tot 17:00 uur.

Op vrijdag 1 april vindt de officiële opening plaats van de eerste locatie van de Werkbank Drechtsteden. Deze stichting geeft een steuntje in de rug bij (jonge) mensen richting werk en start nu ook een wekelijks werkcafé.

Stichting Werkbank Drechtsteden heeft als missie zoveel mogelijk (jonge) kwetsbare mensen in de Drechtsteden aan betekenisvol werk te helpen. Omdat de overheid zich door bezuinigingen vooral richt op mensen die op korte termijn aan het werk te helpen zijn, valt deze groep vaak tussen “wal en schip”.  Een groep met ervaringsdeskundigen en professionals sloegen daarom de handen ineen en richtten in oktober vorig jaar de stichting op.

Werkzoekers zijn na deze opening elke donderdagmiddag van 14.00u. – 17.00u. welkom in het werkcafé. De organisatie, die volledig draait op vrijwilligers, is (naast ondernemers) nog op zoek naar professionals die op basis van “Pro Bono consultancy” iets voor de doelgroep wil betekenen. Meer informatie is te vinden op www.werkbankdrechtsteden.nl

Contactinformatie:
Locatie: Kattestaart 2
Organisator: Werkcafe Drechtsteden
Website:www.werkbankdrechtsteden.nl


Deel dit bericht met je vrienden!