Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Voorinschrijving Avondvierdaagse

Voorinschrijving Avondvierdaagse

12 mei 2016
Van 19:00 uur tot en met 20:00 uur

Avondvierdaagse en voorinschrijving.

Dit jaar wordt de avondvierdaagse in Papendrecht gelopen van 30 mei tot en met 2 juni. Vanwege de renovatie van het Marktplein is de start en finish dit jaar op het schoolplein van basisschool De Viermaster, Van der Palmpad 2.

Ook dit jaar heeft u de keuze uit een vierdaagse van 5 of 10 kilometer.

U kunt zich op 9 en 12 mei alvast inschrijven. Dit kan van 19-20 uur in het clubgebouw van speeltuinvereniging De Zonnebloem. Het inschrijfgeld bedraagt 4,00 per deelnemer. Actuele informatie over de avondvierdaagse kunt u vinden op de facebookpagina Avondvierdaagse Papendrecht of op www.speeltuindezonnebloem.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Speeltuinvereniging 'De Zonnebloem'

Clubgebouw aan de Lisbloemstraat (achter de Sterflat)

Deel dit bericht met je vrienden!