Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Aangenaam Goud optreden

Aangenaam Goud optreden

14 mei 2016
Van 10:30 uur tot en met 11:15 uur

In de serie “Aangenaam Goud” presenteert de Culturele Raad Papendrecht sectie Muziek in samenwerking met de Rivas Musical And More!
Een optreden van vocal group 'All Special' onder leiding en coaching van Anneke den Breeker Schijvens, van de gelijknamige lespraktijk voor piano en zang. Geschoolde stemmen met een breed repertoire.

Deze keer: “de Musical” Er wordt solistisch en collectief gezongen. U kunt een selectie verwachten uit de musicals “Les Miserables”, “Grease” en “Anatefka”. In het “More-” gedeelte, herkenbare songs uit de 60er jaren om mee te zingen of weg te dromen (Tennessee Waltz) over vroeger.
All Special zijn: Lieneke Jopse, Rosanne Mudde, Gerdine Kwakernaak, Ilse Wijnveldt, Liesbeth van der Giessen, Jan Gosker en Anneke den Breeker Schijvens (Piano).

Het concert begint om 10.30 uur en duurt tot tot 11.15 uur en is vrij toegankelijk voor iedereen. "De Wieken" is gelegen aan Noordhoek 20 in Papendrecht.

Muzikanten die belangstelling hebben om in het volgende seizoen één van de koffieconcerten te verzorgen kunnen zich opgeven via rivaskoffieconcerten@gmail.com

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!