maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Educatieve wandeling bij Natuur- en Vogelwacht

Educatieve wandeling bij Natuur- en Vogelwacht

06 augustus 2016
Van 13:30 uur tot en met 15:30 uur

De educatieve tuin van de Natuur- en Vogelwacht herbergt diverse landschappen. Deze mini landschappen zijn kenmerkend voor het landschap van de Alblasserwaard. Op zaterdag 6 augustus is er een wandeling in deze tuin waarbij de geschiedenis van het landschap centraal staat. De gids neemt u al vertellend mee en zal u de typische kenmerken laten zien. De wandeling begint om 13.30 en zal ongeveer twee uur duren. Na afloop kunt u op het terras nagenieten van deze wandeling en een consumptie gebruiken.

De plaats is: Streek natuurcentrum De Alblasserwaard, Matenaweg 1.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Streeknatuurcentrum (SNC) "Alblasserwaard"

Matenaweg 1

0184-412618

info@nvwa.eu
Deel dit bericht met je vrienden!