zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Guusta van Loon, Catja Nijboer en Els van den Boogaard exposeren

Guusta van Loon, Catja Nijboer en Els van den Boogaard exposeren

17 augustus 2016
Van woensdag 17 augustus 2016 tot en met maandag 31 oktober 2016


Medewerkers van de Sectie Amateurkunst van de St. Culturele Raad Papendrecht hebben een nieuwe expositie ingericht in zorgcentrum De Waalburcht. De expositie, op de 1e verdieping in het restaurant en in de gang naar het zorghotel, duurt tot 31 oktober 2016 en is gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van De Waalburcht.

De expositie is samengesteld uit werken van 3 amateurkunstenaars uit Papendrecht en ‘s-Gravendeel. Guusta van Loon toont 9 schilderijen in acryl, Catja Nijboer 9 schilderijen in acryl en Els van den Boogaard 9 schilderijen in olieverf en acryl.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

St. Culturele Raad Papendrecht

Waalburcht, Kleine Waal 6

(078) 64 43 100

Deel dit bericht met je vrienden!