maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Dutch Blender in de muziektent

Dutch Blender in de muziektent

26 augustus 2016
Van 20:00 uur tot en met 23:00 uur

Op vrijdag 26 augustus van 20.00 tot 23.00 uur sluit Stichting Dorpsbehoud Papendrecht het seizoen af met een oudere jongerenconcert in de muziektent. De deels Papendrechtse popband Dutch Blender zal deze avond een optreden geven. De toegang is gratis.

Het oudere jongerenconcert is bij uitstek geschikt om gezellig onder het genot van een drankje te luisteren naar goede muziek, met vrienden en bekenden na te praten over de bijna voorbije zomer en het vakantiegevoel nog even vast te houden. 

Dutch Blender bestaat  uit zeven bandleden, waaronder dorpsgenoten Guillaume (drums), Ted (leadgitaar) en Johan (bas en zang), en speelt een mix van bekende nummers van Nederlandse artiesten met tussendoor ‘uitstapjes’ naar het buitenland. Denk hierbij aan De Dijk, BLØF, The Scene, Het Goede Doel en nog veel meer. De band, opgericht in 2014, heeft inmiddels de nodige succesvolle optredens achter de rug, maar met name de Papendrechtse bandleden kunnen niet wachten om in hun eigen dorp op te treden. Of zoals drummer Guillaume het omschrijft: ‘Aaichie (de Ertepeller) zal er blij mee zijn; even geen erte pelle maar noten tellen’.

In de koek-en-zopietent van Dorpsbehoud zijn koffie, thee en andere drankjes te koop, terwijl daar, als het  regent, kan worden geschuild. Er is beperkte zitplaats aanwezig. Wat er altijd is, weer of geen weer: Een uitermate gezellige, gemoedelijke sfeer. Dorpsbehoud krijgt geen subsidie. Onderhoud aan de muziektent en aanschaf van ‘materieel’ wordt betaald met de opbrengst van de koek-en-zopie.

N.B.: Bij heel slecht weer gaat het concert niet door. Afgelasting staat vanaf 14.00 uur op de website van Dorpsbehoud: www.dorpsbehoudpapendrecht.nl

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting Dorpsbehoud Papendrecht

Eilandstraat

078-6412255

stichting.dorpsbehoud@hetnet.nl www.dorpsbehoudpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!