zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Expositie in het Streeknatuurcentrum

Expositie in het Streeknatuurcentrum

29 augustus 2016
Van maandag 29 augustus 2016 tot en met zaterdag 29 oktober 2016
Van 10:00 uur tot en met 17:00 uur

De expositie van werken van mijn nicht Anja en van mij,  Leen den Ouden uit Papendrecht worden geëxposeerd in het Streeknatuurcentrum, Matenaweg 1, 3356LS Papendrecht. Openingstijden van Dinsdag t/m Zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur tot eind september. Daarna woensdag middag en zaterdag.

Anja heeft vanaf haar jeugd grote interesse in kleuren. Het combineren van kleuren en materialen is haar hobby. Zij experimenteert hier graag mee. Zij heeft 3 werken geleverd. De ondergrond is ecoline, hier overheen is gespetterd en de vogels getekend in pastel. Zij wil de beweging van de vogels weergeven. U kunt zelf beoordelen of zij daarin geslaagd is.

Leen werkt, als hobby, graag met pastel. De laatste tijd is hij bezig met inktens (verf), kleurpotlood en acryl. Hij zoekt naar leuke voorbeelden en probeert deze weer te geven. Hij tekent ook portretten, zeilschepen e.a.. Het aanbod in deze expositie bestaat uit 18 werken en is dus zeer divers.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard

Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1

691 20 38

www.nvwa.eu
Deel dit bericht met je vrienden!