Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Financieel café bij Bosshardt

Financieel café bij Bosshardt

01 september 2016
Van 19:30 uur tot en met 21:00 uur

Heeft u uitleg of advies nodig over brieven of uw administratie? Wilt u meer grip op uw geld? Kom dan lang bij het Financieel Café. Op donderdag 1 september van19.30 tot 21.00 uur kunt u binnenlopen bij Bosshardt, Staringlaan 3.

Bij het financieel Café kunt u terecht voor vragen en advies op financieel gebied, zoals huur- en zorgtoeslag, problemen met uw uitkering, beslag op uw inkomen, het invullen van formulieren, zoals voor kwijtschelding gemeentelijke belastingen en voor hulp en advies bij het ordenen van de thuisadministratie. Ook wanneer u niet goed kunt rondkomen en advies nodig heeft bij budgetteren om de inkomsten en uitgaven in balans te brengen, kunt u terecht bij het Financieel Café.

Bij eenvoudige vragen wordt u direct geholpen. Wanneer dat nodig is, kunt u eventueel worden doorverwezen naar een andere instantie of kan een afspraak gemaakt worden bij het sociaal raadsliedenwerk. De aangeboden hulp van BWI sociaalraadsvrouw Grian de Haan is gratis en u hoeft van te voren geen afspraak te maken.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

BWI

Staringlaan 3

http://www.bwi-papendrecht.nl/
Deel dit bericht met je vrienden!