Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Rommelmarkt t.b.v. Mwangaza

Rommelmarkt t.b.v. Mwangaza

03 september 2016
Van 10:00 uur tot en met 14:00 uur

Binnenkort komt het Oegandese kinderkoor Mwangaza weer naar Nederland.
Op donderdag 1 september a.s. zetten zij voet op Nederlandse bodem. Zij zullen dan eerst ruim 2 weken in de Achterhoek verblijven alvorens zij naar de Drechtsteden komen.

Op zaterdag 1 oktober 2016 komt het Oegandese kinderkoor Mwangaza optreden samen met Friends en Forever. Zij zullen optreden in de Morgenstondkerk te Gouda en wel om 19.00 uur.

Ter voorbereiding op dit concert houden kinderkoor Friends en tienerkoor Forever een actie. Op zaterdag 3 september a.s. zal er een rommelmarkt gehouden worden in winkelcentrum de Westpolder te Papendrecht. De rommelmarkt is van 10.00 -14.00 uur.

De opbrengst is voor Mwangaza en wel voor het solarproject. Het thema van deze tournee is namelijk Light.
Daarom halen Friends en Forever geld op om voor gezinnen in Rakai (Oeganda) solarlampen te realiseren zodat ze op een veilige manier licht in hun hutjes hebben.

De kinderen zullen op een kleedje hun eigen spulletjes verkopen. De tieners zullen diverse activiteiten organiseren, zoals nagels lakken, grabbelen, schminken, ed. Ook de haren kunnen worden ingevlochten. Ook voor de inwendige mens zal gezorgd worden. Zo is er koffie en thee met iets lekkers of een broodje bal en/of hamburger.

Ook zal er een kraampje zijn van Kinderreusje.nl en Het teksthofje.nl zijn. Verder zal er ook een stand zijn van de UCCF (Uganda Child Care Foundation). Deze Stichting haalt het kinderkoor voor de vijfde keer naar Nederland.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Kinderkoor Friends & Forever

Winkelcentrum Westpolder aan de Jan van Goyenstraat

www.kinderkoorfriends.com
Deel dit bericht met je vrienden!