Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Ontmoeting voor doven en slechthorenden

Ontmoeting voor doven en slechthorenden

15 september 2016
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

Ontmoeting is erg belangrijk. Maar waar gaat u heen als u slechthorend, laat doof of plotseling doof geworden bent? Dan wordt communiceren met anderen soms lastig. Kom daarom naar het ontmoetingspunt voor doven en slechthorenden voor ontmoeting, ontspanning en informatie.

Wat kunt u verwachten?
Inleiding door dhr. Raggers ( Stichting Plotsdoven en slechthorenden) waarvan u tips en informatie krijgt om met deze beperking om te gaan en een aantal bruikbare gebaren aanleert.  Daarnaast kunt u uw vragen stellen aan de ervaringsdeskundige. U en uw partner zijn van harte welkom op donderdag 15 september om 14.00 uur in het Rivas gebouw, Seringenstraat 16 in Papendrecht. (let op locatie is gewijzigd) Toegang is gratis en een schrijftolk is aanwezig. Vooraf opgeven wordt zeer op prijs gesteld om teleurstelling te voorkomen. Voor meer informatie en/of opgave kunt u terecht bij BWI Pauline van der Kraan, telefoonnummer 078-6154741 of p.vdkraan@bwi-papendrecht.nl

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

BWI

Seringenstraat 16

078-6154741

p.vdkraan@bwi-papendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!