Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Hardloopgroep (beginners)

Hardloopgroep (beginners)

17 september 2016
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

Atletiekvereniging Passaat start in september 2016 met een nieuwe loopgroep voor beginners.

Op zaterdag 17 september 2016 om 10.00 uur start bij AV Passaat Papendrecht de eerste training op de atletiekbaan aan de Andoornlaan. Elke training zal ongeveer 1,5 uur duren.

De loopgroep is bedoeld voor volwassenen die geen of slechts een bescheiden loopervaring hebben. Conditie verbeteren kan niet in één training maar zal in een periode van ongeveer drie maanden plaatsvinden. Na die drie maanden wordt het project afgesloten door deel te nemen aan een loop over een afstand van 5 kilometer. Na die periode kan zonder bezwaar aangesloten worden bij de bestaande loopgroepen van Passaat.

Onder professionele begeleiding wordt het prestatievermogen langzaam opgebouwd. De training wordt op dinsdag, donderdag en zaterdag gegeven. Tot eind december traint de beginnende loper drie keer per week. Het loopvermogen is in december zodanig (ca. 1 uur achter elkaar lopen) dat aangesloten kan worden bij de bestaande trainingsgroepen. Iedereen vanaf 18 jaar kan meedoen. De kosten voor deze training zijn in het kwartaal lidmaatschap van de vereniging inbegrepen.

Informatieavond
Op donderdag 8 september, aanvang 20.15 uur, wordt tijdens een informatiebijeenkomst toelichting gegeven over de trainingen, kleding, schoeisel en een aantal praktische zaken in de kantine van Passaat, Andoornlaan 38
Op zaterdag 17 september kan zonder vooraanmelding gestart worden met de eerste training op de locatie van AV Passaat aan de Andoornlaan 38 te Papendrecht.

Aanmelden of nadere informatie: zie contactgegevens hieronder.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

AV Passaat

Sportpark Oostpolder, Andoornlaan 38

gschut@telfort.nl www.avpassaat.nl
Deel dit bericht met je vrienden!