Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Depressie bij dementie

Depressie bij dementie

29 september 2016
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Op donderdag 29 september is in het Alzheimer Café Papendrecht mevrouw Schalk te gast. Zij is werkzaam als sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij Yulius.

Het thema is “Depressie bij dementie”. Vaak lijken ziektebeelden als depressie en dementie in beginsel erg op elkaar. Wat zijn nu precies de verschillen? Hoe herken je deze ziektebeelden, wat kun je er aan doen en hoe ga je er mee om? Ook zal zij wat vertellen over mogelijke behandelmethoden bij een depressie. Tot slot zal mevrouw Schalk een aantal tips en handvatten meegeven over hoe men het beste kan omgaan met iemand die deze ziektebeelden heeft.

Na de inleiding bent u in de gelegenheid om vragen te stellen.

Het Alzheimer Café Papendrecht wordt georganiseerd door een werkgroep met daarin vertegenwoordigers van Brede Welzijnsinstelling Papendrecht (BWI), de Rivas Zorggroep en Alzheimer Nederland.

We hopen u die avond te mogen ontvangen in het restaurant van de Waalburcht, Kleine Waal 6.
Het programma start om 19.30 uur (zaal open 19.15 uur) en duurt uiterlijk tot 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Voor koffie en thee wordt gezorgd! Voor meer informatie: BWI-Papendrecht, tel. 6154741.

Info

Organisator:

Adres:

Alzheimer Cafe

Waalburcht, Kleine Waal 6

Deel dit bericht met je vrienden!