Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Afscheid van Burgemeester De Bruin

Afscheid van Burgemeester De Bruin

29 september 2016
Van 14:30 uur tot en met 00:00 uur

Iedereen hartelijk welkom bij afscheidsconcert burgemeester De Bruin Excelsior geeft muzikaal afscheid op 29 september in Theater De Willem. Muziekvereniging Excelsior verzorgt donderdag 29 september vanaf 20.30 uur in Theater De Willem een concert ter gelegenheid van het afscheid van burgemeester De Bruin.

Het gemeentebestuur biedt de burgervader het concert aan als afscheidscadeau van de Papendrechtse samenleving. Excelsior brengt onder leiding van dirigent Ruud Welle een gevarieerd muzikaal programma voor de burgemeester, zijn echtgenote, genodigden en iedereen die dit concert wil bijwonen.

Gratis kaarten
Wie het concert wil bijwonen, heeft wel een toegangskaart nodig. Deze kaarten zijn gratis af te halen bij de ticketshop van het theater aan de Van der Palmstraat 4 in Papendrecht. De ticketshop is op werkdagen iedere middag van 13.30 uur tot 17.00 uur geopend. De kaarten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Afscheidsreceptie
Na een ambtsperiode van ruim vijftien jaar legt burgemeester C.J.M (Kees) de Bruin per 1 oktober 2016 zijn functie als burgemeester van de gemeente Papendrecht neer.  Ter gelegenheid hiervan vindt op donderdag 29 september 2016 vanaf 14.30 uur in Theater De Willem een buitengewone raadsvergadering plaats, waarin dit afscheid centraal staat. Aansluitend is er vervolgens gelegenheid persoonlijk afscheid te nemen van burgemeester De Bruin en zijn echtgenote tijdens een receptie van 16.30 uur tot 18.00 uur.

Fotograaf: Richard van Hoek.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Theater de Willem

Van der Palmstraat 4

www.theaterdewillem.nl
Deel dit bericht met je vrienden!