dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Lezing Maarten van Rossem (Uitverkocht)

Lezing Maarten van Rossem (Uitverkocht)

07 oktober 2016
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Vrijdag 7 oktober komt Maarten van Rossem naar Papendrecht. Net voor hij vertrekt naar Amerika om de Amerikaanse presidentsverkiezingen bij te wonen komt hij op uitnodiging van de sectie Letteren van de CRP naar Papendrecht om die verkiezingen te duiden.

De lezing is in de bibliotheek Papendrecht om 20.00 uur. Vanaf heden zijn de toegangskaartjes voor 10 euro in de bibliotheek te koop. We denken dat de kaartverkoop snel gaat, dus wees er snel bij. Reserveren mag, maar uiterlijk 1 week voor de lezing moeten de kaartjes afgehaald zijn. We verheugen ons nu al op het bezoek van Maarten van Rossem en uw aanwezigheid. Tot dan.

Update: De kaarten voor de lezing van Maarten van Rossem op vrijdag 7 oktober a.s. in de Bibliotheek zijn volledig uitverkocht.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Sectie Letteren van de CRP

Bibliotheek Papendrecht, Markt 2

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!