zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

Oma, mag ik mijn pop terug?

Oma, mag ik mijn pop terug?

08 oktober 2016
Van 12:00 uur tot en met 13:00 uur

In de Kinderboekenweek kan je samen met opa en oma op ontdekking! Hoe deden zij dingen vroeger toen zij kind waren? En wat kunnen zij eigenlijk allemaal van jou leren? Kom ook naar de Bibliotheek voor heel veel leuke voorstellingen, verhalen en workshops en beleef het samen mee! Veel plezier.

Fien gaat elke zondag met haar pop naar oma. Oma vergeet veel. Pop mag bij haar logeren. Maar als oma niet meer weet waar ze Pop heeft gelaten, moet Fien in actie komen. Een ontroerend, maar ook humoristisch verhaal, voorgelezen door Mark Haayema.

Kosten: gratis
Aanmelden via de website

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Bibliotheek Papendrecht

Markt 2

615 00 17

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!