dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Desert Rain Theatertour van Trinity

Desert Rain Theatertour van Trinity

12 oktober 2016
Van 20:15 uur tot en met 00:00 uur

De Desert Rain Theatertour van Trinity komt op 12 oktober 2016 naar Papendrecht

De mannen van Trinity wisten de afgelopen twee seizoenen het publiek keer op keer uit de theaterstoelen te spelen met hun aanstekelijke muziek en tomeloze energie. Dit seizoen zijn zij met een gloednieuwe voorstelling te zien in de Nederlandse theaters. In april 2016 bracht de worldbeat-band Desert Rain uit. Een album over hun eigen (band)leven, maar ook over grote en kleine levensvragen met deze wondere, dwaze wereld als decor. Een hoopvol album vol popsongs waarin het beste van alle muzikale werelden bij elkaar komt.

Trinity speelt tijdens deze voorstelling voornamelijk nieuw repertoire van het album Desert Rain, maar zal zeker niet voorbijgaan aan de bekende hits. Een avond met vertrouwde, Zuid-Amerikaanse ritmes, gemengd met Afrikaanse beats en verrijkt met een vleug Keltische mystiek. Maar er is meer! Voor dit album jamde Trinity namelijk met allerlei gastmuzikanten uit onder meer Syrië, Suriname, Kenia, Curaçao, Bosnië en Senegal. De invloeden en instrumenten uit deze landen zullen voor een nieuw geluid zorgen en je meenemen op een muzikale wereldreis.

Bestel je kaarten op www.interticket.nl/trinity

Deel dit bericht met je vrienden!