zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

Voorlezen digitale prentenboeken

Voorlezen digitale prentenboeken

12 oktober 2016
Van 14:00 uur tot en met 15:30 uur

In de Kinderboekenweek kan je samen met opa en oma op ontdekking! Hoe deden zij dingen vroeger toen zij kind waren? En wat kunnen zij eigenlijk allemaal van jou leren? Kom ook naar de Bibliotheek voor heel veel leuke voorstellingen, verhalen en workshops en beleef het samen mee! Veel plezier.

Maak kennis met de mogelijkheden van het digitale prentenboek. Deze prentenboeken en -apps bieden veel interactieve extra’s, bijvoorbeeld voor kinderen die meer moeite hebben met (leren) lezen. Kom ook langs, voor tips en ideeën!

Kosten: gratis
Aanmelden via de website

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Bibliotheek Papendrecht

Markt 2

615 00 17

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!