dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Debatavond over Amerikaanse presidentsverkiezingen

Debatavond over Amerikaanse presidentsverkiezingen

14 oktober 2016
Van 20:30 uur tot en met 00:00 uur

De SGP in Papendrecht organiseert vandaag een debatavond over de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Sprekers zijn Jan-Willem Kranendonk, oud-voorzitter van de landelijke SGP-jongerenorganisatie, en Henri Krooneman, beleidsmedewerker van de Tweede Kamerfractie van de SGP.

In woord en beeld zal een uitleg worden gegeven van het Amerikaanse systeem en wordt vooruitgeblikt naar de verkiezingsdag op 8 november. Ook de mogelijke gevolgen voor de buitenlandse betrekkingen komen aan bod. Na de lezingen is er ruimte voor vragen en debat onder leiding van wethouder Jan Nathan Rozendaal.

De bijeenkomst begint om 20.30 uur. De koffie staat om 20.15 uur klaar.
Na afloop is er een hapje en drankje. Iedereen is van harte welkom.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

SGP Papendrecht

in de Augustinusschool aan de P.J. Troelstraat 98

www.papendrecht.sgp.nl
Deel dit bericht met je vrienden!