zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

Op zoek naar herfstverschijnselen

Op zoek naar herfstverschijnselen

15 oktober 2016
Van 13:30 uur tot en met 15:30 uur

Vandaag organiseert de IVN-werkgroep van de Natuur- en Vogelwacht ‘De Alblasserwaard’ (NVWA) een herfstwandeling door het Alblasserbos nabij Wijngaarden.

De wandeling start om 13.30 uur bij het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard (SNCA) en duurt ongeveer 2 uur. Vanwege het interactieve karakter is de wandeling geschikt voor alle leeftijden, ook voor gezinnen met kinderen die goed kunnen lopen. Het gebied is helaas niet toegankelijk voor honden. Kijk naar het weerbericht en zorg voor passende kleding en waterdichte schoenen.

Ondanks de warmte is de herfst in het bos al zichtbaar. Bomen en struiken met vruchten. Bladeren die verkleuren, paddenstoelen. Uitgebloeide planten. Vandaag gaat u onder leiding van een IVN gids een wandeling maken in het bos.  Op zoek naar deze herfstverschijnselen.

De wandeling begint om 13.30 uur en zal ongeveer twee uur duren.

Deelname is gratis en u hoeft zich niet van tevoren aan te melden. Voor en na de wandeling kunt u nader kennismaken met het SNCA, waar u ook een drankje kunt nuttigen. Het SNCA ligt aan de Matenaweg 1 te Wijngaarden nabij het Alblasserbos. Telefoon: 0184-412618. Voor meer informatie kijk op de website.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard

Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1

691 20 38

www.nvwa.eu
Deel dit bericht met je vrienden!