dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Mwangaza in Concert

Mwangaza in Concert

16 oktober 2016
Van 15:00 uur tot en met 17:00 uur

‘This little light of mine; I’m gonna let it shine’
Begin september zet het (wees)kinderkoor ‘Mwangaza’ opnieuw voet op Nederlandse bodem. De Uganda Child Care Foundation haalt ze voor de vijfde keer naar Nederland. Een jubileum dat samenvalt met het 12,5 jarig jubileum van de stichting zelf. En daarom belooft de Light!-tour dit jaar een dubbel feest te worden.

De selecties zijn achter de rug en de voorbereidingen zijn in volle gang. De komende maanden worden 20 kinderen voorbereid voor de Light!-tournee in Nederland. Een tournee die traditiegetrouw voor een groot gedeelte in De Drechtsteden zal plaatsvinden.

Kinderkoor ‘Mwangaza’ bestaat uit 20 (wees)kinderen afkomstig uit Oeganda; De Parel van Afrika. Ook dit keer komen de kinderen uit Rakai: ‘de vergeten provincie’ in het zuiden van Oeganda. Een regio gekenmerkt door de gevolgen van Aids; gebukt onder armoede en hopeloosheid. Het woord ‘Mwangaza; komt uit het Swahili en betekent: ‘stralend licht’. En dat doen ze: alle 20!

Elk optreden is een kans om hun verhaal te vertellen. Een podium om te getuigen van verandering; hoop. Een verhaal waarin een donker verleden werd omgebogen naar een toekomst vol ‘licht’. Een optreden van ‘Mwangaza’ is een belevenis. De zang, dans, traditionele Afrikaanse drums en kleding is een unieke combinatie; een feestje op het podium. De puurheid van de kinderen en oprechtheid van hun verhaal zal ook dit keer vele harten raken.

Geniet dit najaar van 20 kinderen die hun licht laten schijnen vanaf het podium. Schitter mee en mis het niet!
Kijk voor meer informatie op de website. Volg ze op Facebook (Uganda Child Care Foundation) of Twitter (UCCF-NL).

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Vrije Baptisten gemeente

Poldermolen 7

secretariaat@uccf.nl www.uccf.nl
Deel dit bericht met je vrienden!