dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Instuifochtend voor kinderen op zwemles

Instuifochtend voor kinderen op zwemles

17 oktober 2016
Van 09:00 uur tot en met 13:00 uur

Vandaag organiseert het Sportcentrum een instuif ochtend voor de kinderen die op zwemles zitten.
De achtergrond gedachte van deze activiteit is, dat de kinderen het zwembad ook op een andere manier meemaken dan tijdens de zwemles, terwijl u op informele wijze met het badpersoneel kennis kunt maken.

Er zal op die dag allerlei materiaal in het water liggen waar volop mee gespeeld kan worden. Het is niet de bedoeling dat er les gegeven wordt. In de zwembadhoreca kan een kopje koffie, limonade of een hapje genuttigd worden.

Broertjes en zusjes zijn natuurlijk van harte welkom. De kinderen van de zwemles kunnen op vertoon van hun plonskaart gratis zwemmen onder begeleiding van een betalende ouder. Bij meerdere kinderen op les uit één gezin geldt per leskaart een betalende volwassen begeleider. (per kind) Voor U en de andere kinderen is de entreeprijs € 3,80.

Het is verplicht om als volwassene mee het water in te gaan indien Uw kind nog geen zwemdiploma heeft.

Deel dit bericht met je vrienden!