dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Theatershow van Bounce

Theatershow van Bounce

21 oktober 2016
Van 14:30 uur tot en met 00:00 uur

Da Bounce Squad, de trots van Papendrecht, is landelijk bekend van de spectaculaire televisieoptredens Everybody Dance Now en Battle On The Dancefloor. Maar dat is niet het enige. “21 Oktober 2016 komt onze grote droom uit. We werken al maanden toe naar onze eigen theatershow uitgevoerd door de dansers van Da Bounce Squad. 21 Oktober is het eindelijk zover. Dan staan we, na keihard werken, met de spectaculaire dansvoorstelling VET in Theater De Willem”; aldus Debra Bounin en Kitty van Veen.

In deze spetterende show komen alle dansstijlen aan bod; van vette hiphop moves met veel humor tot de serieuzere moderne dansstukken. Twintig ervaren en gepassioneerde dansers zetten je op het puntje van je stoel. Wil je je ook laten verrassen? Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Theater De Willem
Vrijdag 21 oktober 2016 om 14.30 en om 19.30 uur
Entree Euro 15,- p.p.

Deel dit bericht met je vrienden!