zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

Hoe presenteer ik mezelf tijdens een sollicitatiegesprek

Hoe presenteer ik mezelf tijdens een sollicitatiegesprek

27 oktober 2016
Van 15:00 uur tot en met 16:00 uur

Vandaag organiseert Stichting Werkbank Drechtsteden, speciaal voor mensen die een duwtje in de rug richting werk goed kunnen gebruiken, een gratis workshop “Hoe presenteer ik mezelf tijdens een sollicitatiegesprek”

Tijdens deze workshop krijgen de deelnemers tips en tricks, maar ook gesprekstechnieken aangeleerd om bij een sollicitatiegesprek een goede indruk te kunnen maken.

Onder leiding van twee ervaren docenten wordt er in een ontspannen sfeer aan je presentatie gewerkt. Er zijn aan deze workshop geen kosten verbonden. De workshop wordt gegeven in het werkcafé aan de Kattestaart 2 in Papendrecht en duurt van 15.00 tot 16.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Na de workshop is er nog volop ruimte om onder het genot van een bak koffie gezellig na te praten en te netwerken.

Aanmelden wordt op prijs gesteld en kan via info@werkbankdrechtsteden.nl

Deel dit bericht met je vrienden!