zaterdag 23 januari 2021

Alles over Papendrecht

Verkoopdag Bidt en Werkt

05 november 2016
Van 09:30 uur tot en met 15:00 uur

Vrouwenvereniging Bidt en Werkt houdt vandaag haar jaarlijkse verkoopdag. Bidt en Werkt  is een gezellige club. De producten die gemaakt zijn, worden verkocht. Ze maken zoal: kaarten, sokken, kettingen, schorten, kraamcadeautjes, Brei- en haakwerken en zo nog veel meer. 

Vandaag zal er ook een kraam met lekkere baksels zijn, een grabbelton voor de kinderen en een verloting.

De opbrengst is voor de Hervormde Gemeente en voor Christenen voor Israel.


Vrouwenvereniging Bidt en Werkt ontmoet elkaar elke woensdagmiddag van twee tot vier uur in de Grote kerk. Als u graag creatief bezig bent, dan bent u bij ons op uw plaats. Maar, wij zijn niet alleen met onze handen bezig. Naast het handwerk bestaat de middag ook uit zingen, bidden een stukje uit de bijbel lezen en een korte overdenking. Lijkt het u wat? U bent van harte uitgenodigd. Is vervoer een probleem? Bel dan Ria van Beek-van Beek, tel. 078 – 6151592

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Bidt en Werkt

Grote Kerk, Kerkbuurt 80

bidtenwerkt@hervormdpapendrecht.nl www.hervormdpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!