zaterdag 23 januari 2021

Alles over Papendrecht

Veiling Opnieuw & Co

12 november 2016
Van 13:30 uur tot en met 17:00 uur

Al vele jaren organiseert Opnieuw & Co een sfeervolle veiling voor de 100 meest bijzondere en mooie artikelen die de afgelopen periode zijn binnen geekomen. Dit jaar voor het eerst bij Opnieuw & Co Papendrecht.

Voorafgaan aan de veiling en tijdens de pauze is er live muziek en een gratis hapje en drankje. Deelname aan de veiling is eenvoudig en is gratis. U kunt zich op zaterdag 12 november 2016 voorafgaand aan de veiling inschrijven en meteen mee bieden op ruim 100 leuke artikelen. De veiling start op zaterdag 12 november om 13.30 uur.

Onder de hamer komen onder andere meubelen, sieraden, glaswerk, speelgoed, schilderijen en verzamelartikelen. Veilingmeester is Willem de Jong die dit al jaren doet voor Opnieuw & Co en ook bij andere kringloopbedrijven.

Kijkdagen veiling-items bij Opnieuw & Co Papendrecht:
De veiling artikelen kunt u nu al komen bekijken. Van 5 tm 12 november 2016 staan de items keurig uitgestald en kunt u deze bekijken zodat u zich goed kunt voorbereiden op de veiling. U krijgt een veilinglijst met een omschrijving van de artikelen.

Kijk voor de veilinglijst op de website.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Opnieuw & Co

Burgemeester Keijzerweg 22

www.opnieuwenco.nl
Deel dit bericht met je vrienden!