woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Inloopkoffie van Zorg Met Elkaar

Inloopkoffie van Zorg Met Elkaar

05 december 2016
Van 08:45 uur tot en met 11:30 uur

De inloopkoffie van Zorg Met Elkaar is open voor iedereen. Zzp’ers, mantelzorgers, vrijwilligers en overige geïnteresseerden. Iedere eerste maandag van de maand kun je vrijblijvend langskomen. Ook als je nog geen lid bent van Zorg Met Elkaar ben je welkom.

De inloopkoffie is een goede manier om te komen kennismaken met Zorg Met Elkaar, maar ook om het contact met je mede-zelfstandigen te onderhouden. Je kunt er terecht met vragen en je ervaringen, uitdagingen en problemen delen met anderen. Dit alles in informele sfeer, onder het genot van een kopje koffie.

Vanaf 8:45 staat de koffie klaar, en je kunt binnenlopen tot 10:45, zonder afspraak.

Kijk voor meer informatie over Zorg Met Elkaar op de website

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Zorg met Elkaar

Nieuwland Parc 72

06-21857719

www.zorgmetelkaar.nl
Deel dit bericht met je vrienden!