zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

Kent u ze nog, de Papendrechters?

Kent u ze nog, de Papendrechters?

07 december 2016
Van woensdag 07 december 2016 tot en met dinsdag 20 december 2016
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

Tijdens de Donateursavond van Stichting Dorpsbehoud Papendrecht op 16 november in Theater De Willem was het onderdeel ‘Kent u ze nog, de Papendrechters?’ een groot succes.
Het principe is simpel: Er wordt een foto vertoond met daarop enkele Papendrechters en het publiek helpt mee de ontbrekende namen erbij te krijgen.

Van enkele foto’s is de namenlijst nog niet compleet. Die foto’s, aangevuld met een aantal andere uit het foto-archief van Museum Dorpsbehoud, zijn nu te zien in de Bibliotheek aan de Markt.
In twee vitrines zijn genummerde foto’s te bekijken, tezamen met een paar mooie oude fototoestellen, eveneens eigendom van Museum Dorpsbehoud.
Er zijn briefjes beschikbaar waarop de ontbrekende namen kunnen worden ingevuld.

Die kunnen bij de balie van de Bibliotheek worden ingeleverd, maar mogen uiteraard ook persoonlijk worden gebracht in Museum Dorpsbehoud aan de Veerdam 6, tijdens openingsuren: woensdagmorgen van 10 – 12 en zaterdagmiddag van 14 – 16 uur.

Het bestuur van Dorpsbehoud rekent op uw hulp en bedankt de Bibliotheek voor deze kans de foto’s daar tentoon te mogen stellen.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

St. Dorpsbehoud Papendrecht

in de bibliotheek, Markt 2

www.dorpsbehoudpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!