zaterdag 27 november 2021

Alles over Papendrecht

Workshop Stressvrij kerstdiner

Workshop Stressvrij kerstdiner

16 december 2016
Van 17:30 uur tot en met 22:30 uur

De donkere maanden van het jaar zijn bij uitstek geschikt om gezellig te koken en bakken. Als afsluiting van dit jaar kunt u deelnemen aan een bijzondere workshop onder de naam ‘Stressvrij kerstdiner’.  Op vrijdagavond 16 december leert u hoe u een goed kerstdiner kunt bereiden en krijgt u van een vinoloog diverse goede wijnen te proeven. Na het koken wordt er gezamenlijk gedineerd.

De Workshop
Vlak voor de feestdagen leert u een aantal zeer gemakkelijk te bereiden gerechten klaarmaken, die er fantastisch uitzien op de feestelijke tafel én heerlijk smaken. Bovendien leert u om t.b.v. het kerstdiner goede maar betaalbare wijnen op te sporen in supermarkt of wijnhandel en te combineren met de diverse soorten spijs. Zo komt u beslagen ten ijs bij het kerstdiner en andere culinaire gelegenheden. U zult u gasten verbazen met prachtige gastronomische ervaringen! En dat alles zonder de gebruikelijke Kerststress!

In een workshop van 5 uur wordt een voor-, hoofd- en nagerecht gemaakt en tussendoor leert u de kneepjes van het combineren van wijn en spijs en krijgt u praktische tips voor het uitzoeken van wijnen, inclusief de supermarkten waar u ze kunt vinden.

De perfect voorbereiding op geslaagde feestdagen!

Informatie over de docent(en):
Benno Gunsing en Roelof Weekhout hebben samen bijna 50 jaar gastronomische ervaring; Benno als chef en gastheer in de Nijmeegse horeca en Roelof als registervinoloog en docent wijn, bier en whisky aan diverse volksuniversiteiten in Nederland (Rotterdam, Papendrecht, Nijmegen en Arnhem). Samen maken ze van elke workshop een feestje van gezelligheid en culinair genot.

De cursusprijs van deze kerstworkshop bedraagt € 50,- plus € 25,- ingrediënten en wijn, materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.

U kunt zich aanmelden via de website of door te bellen naar 078-6154764

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Papendrecht

Vondellaan 158

615 47 64

info@vupapendrecht.nl www.vupapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!