woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Boeken- en kledingmarkt bij Excelsior

Boeken- en kledingmarkt bij Excelsior

30 december 2016
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

Vandaag vindt in het verenigingsgebouw van Excelsior Papendrecht een boeken- en kledingmarkt plaats. Er zijn weer heerlijke verse oliebollen te koop en de  Top2000 is te volgen in de gezellige barruimte van het verenigingsgebouw.

Excelsior zamelt voor de boeken- en kledingmarkt alle soorten kleding (ook kinderkleding) én LP’s, CD’s en DVD’s in. Deze kunnen op doordeweekse dagen (in de avond-uren) worden afgegeven in het verenigingsgebouw aan de Rembrandtlaan.

Meer informatie over Excelsior en haar activiteiten is te vinden op de website.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

MV Excelsior

Rembrandtlaan 206

www.excelsiorpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!