woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Aangepaste dienst (ICAP)

Aangepaste dienst (ICAP)

22 januari 2017
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag hopen we weer een aangepaste kerkdienst te houden voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze keer is het in de kerk de Morgenster.

De dienst begint om 10.00 uur. Het thema van deze dienst is “Het is begonnen”. De voorganger is ds. Piet van Die. Medewerking wordt verleen door Het Singelkoor uit Dordrecht onder leiding van Miriam Lindemans. Na de dienst drinken we met elkaar een kopje koffie of thee.

Wie niet op eigen gelegenheid kan komen of vragen heeft over de dienst kan contact opnemen met Hilde Kleine Rammelkamp, telefoon 078-64 11 771. Het belooft een mooie dienst te worden, zeker wanneer u/ jij er ook bij bent.

Info

Organisator:

Adres:

ICAP

de Morgenster aan de Muilwijckstraat 1

Deel dit bericht met je vrienden!