dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Start cursus Massage (5 lessen)

Start cursus Massage (5 lessen)

26 januari 2017
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

Ontspanningsmassage bij stressklachten.
In deze tijd van stress en drukte komt men zichzelf vaak 'tegen' met hoofdpijn of stijve gewrichten en spieren die ontstaan zijn door repeterende bewegingen of spanning. Door middel van de verschillende aangeboden massagetechnieken leert u hoe u deze klachten bij een ander (en soms ook bij uzelf) kunt verlichten.

En u ervaart hoe ontspannend het kan werken elkaar aan te raken op een respectvolle manier. Het is de bedoeling dat deelnemers met elkaar oefenen.

Tijdens de cursus komen aan de orde: het hoofd en gezicht, de nek en schouders, de rug, de benen en de voeten. U zult ervan opkijken hoe vaak u sommige handelingen al automatisch doet.
Meenemen: massageolie, handdoekje, pen en papier. Zelfs de lessen dat de rug geoefend wordt houdt men in ieder geval makkelijke kleding, zoals een hemdje en trainingsbroek aan.

Meer informatie:

Deze activiteit is op donderdag 26 januari, 2, 9, 16, 23 februari 2017 van 19:30 uur tot 21:30 uur
5 lessen van 2 uur 
Prijs: € 80,00
Docente: Mw. M. (Monique) Hoorn
Wilt u meenemen: Een badlaken, 2 kleine handdoekjes en baby- of massageolie. Het is handig onder uw kleding een hemdje of t-shirt aan te doen, zodat u desgewenst een laagje uit kunt doen.

Inschrijven kan via de website of telefonisch.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Papendrecht

Vondellaan 158

615 47 64

info@vupapendrecht.nl www.vupapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!