dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Tuinvogeltelling 2017

Tuinvogeltelling 2017

28 januari 2017
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

Ook dit jaar doet de Natuur – en Vogelwacht mee met de Nationale Tuinvogeltelling. Voor kinderen (en hun ouders) is er gelegenheid om te komen tellen. In de tuin is een vogelvoederplaats waar pindaslingers, vetbollen, strooivoer en nog meer lekkers voor de vogels is opgehangen of gestrooid. Vanuit de kinderhoek kunnen de tuinvogels gemakkelijk bekeken en geteld worden.

Er zijn ook kleurplaten, voedertips en vogelboekjes. Het is de bedoeling dat een teller ca. 30 minuten alle vogels in de tuin telt en noteert.  Vooraf kan thuis de website www.tuinvogeltelling.nl geraadpleegd worden om alvast wat vogelkennis op te doen.

Deze telling wordt in de winter gehouden omdat dan juist de vogels eten en beschutting zoeken in de tuinen. Hoe meer mensen er mee doen, hoe beter. Alle tellers zijn tussen 10.00- en 16.00 uur van harte welkom.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard

Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1

691 20 38

www.nvwa.eu
Deel dit bericht met je vrienden!