dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Scheidingcafé

Scheidingcafé

31 januari 2017
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Scheidingscafés in Papendrecht en Zwijndrecht
Een scheiding hakt erin. Helemaal wanneer er kinderen in het spel zijn en partners op een nare manier uit elkaar gaan. Om grote schade voor te zijn en ontsporing te voorkomen, reikt het CJG Papendrecht en CJG Zwijndrecht ouders die gaan scheiden in een vroeg stadium de helpende hand door o.a. het organiseren van scheidingscafés.

  • op 31 januari 2017 om 19.30 uur in de Kinderboerderij De Papenhoeve en
  • op 7 februari 2017 om 19.30 in het Spektakel in Zwijndrecht.

Tijdens het echtscheidingscafé wordt er uitgelegd welke voorzieningen en ondersteuning het CJG heeft op het gebied van scheidingen. Er zijn professionele sprekers van o.a. mediation, familieadvocaten en Villa Pinedo. Ook is er de gelegenheid voor ouders om in gesprek te gaan met de professionals en met andere ouders in deze situatie.

Meer informatie: www.kinduitdewind.nl

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Centrum Jeugd en Gezin

Kinderboerderij de Papenhoeve, Admiraal de Ruyter

www.opvoedpleindrechtsteden.nl
Deel dit bericht met je vrienden!