Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Start Tutti Colore'
29mrt 2017

Start Tutti Colore

Woensdag 29 maart 2017, van 18:30 uur tot 19:15 uur.

‘Tutti Colore’ start op 29 maart en vindt plaats op woensdagavond van 18:30 tot 19:15. Er zijn 6 lessen en het project wordt afgesloten met een optreden tijdens het jeugdconcert op zaterdag 20 mei.

‘Tutti Colore’ is een nieuwe vorm van muziekonderwijs voor kinderen van groep 5 en 6 van  de basisschool. ‘Tutti Colore’ is een ideale manier voor kinderen om kennis te maken met muziek. Tijdens 6 lessen spelen de kinderen op felgekleurde instrumenten. Het project wordt afgesloten met een optreden tijdens het jaarlijkse jeugdconcert waarbij de kinderen laten horen wat ze geleerd hebben.

“Tutti Colore is een ideale manier voor kinderen om kennis te maken met muziek”

Meteen vanaf de eerste les wordt gezamelijk muziek gemaakt in het ‘Tutti Colore’ orkest. De beschikbare instrumenten zijn trompet, trombone, bariton, saxofoon en slagwerk. Tutti Colore wordt gesponsord door Rabobank Drechtsteden en is hierdoor volledig kosteloos.

Aanmelden via de website (vol=vol) Er is plaats voor max. 16 leerlingen. De ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5 en 6 kunnen zich hier gratis aanmelden, waarna meer informatie per email volgt. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Contactinformatie:
Locatie: Rembrandtlaan 206
Organisator: MV Excelsior
Website:www.excelsiorpapendrecht.nl/muziekles/tutti-colore


Deel dit bericht met je vrienden!