woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

1e Open dag ETS-Bijbelcursus Papendrecht

1e Open dag ETS-Bijbelcursus Papendrecht

06 april 2017
Van 19:30 uur tot en met 22:00 uur

De ETS-Bijbelcursus in Papendrecht stelt vandaag haar les open voor gasten. Geïnteresseerden kunnen zo kennismaken met de cursus.

Als onderdeel van het Evangelisch College, een organisatie die zich inzet voor Bijbelonderwijs, biedt de Evangelische Toerusting School (ETS) een interkerkelijke Bijbelcursus aan op 55 locaties in Nederland. Zo’n 1100 cursisten volgen de cursus. Elke maand wordt er lesgegeven over het Oude en Nieuwe Testament.

Papendrecht
Ook in Papendrecht verzorgt de ETS een cursus. De lessen vinden plaats in De Spil, Stellingmolen 184. De avond begint om 19.30 en duurt tot 22.15. De lessen Oude en Nieuwe Testament worden verzorgd door Karel van Wijngaarden en Jesse van Nes. Iedereen is van harte welkom om vrijblijvend één of meerdere lessen bij te wonen. Als u vandaag niet kunt, dan kunt u wellicht op 20 april, 11 en/of 18 mei. Vooraf aanmelden is niet nodig. In september gaat het nieuwe cursusjaar van start.

Inhoud cursus
De ETS-Bijbelcursus wil mensen helpen om de Bijbel beter te leren kennen, begrijpen en toepassen en is geloofsopbouwend. Om dit te bereiken staat het leren lezen van de Bijbel centraal. In de lessen wordt aandacht besteed aan de achtergronden, context, thema’s, moeilijke passages en de boodschap van elk Bijbelboek. Tijdens de cursus komen alle Bijbelboeken aan bod.
Meer informatie over de opleiding, de cursuslocaties en data van de lessen is te vinden op de website.

Voor evt. vragen kunt u contact opnemen met de contactpersoon ETS Papendrecht: Christel Kooijman via email.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Christel Kooijman

in De Spil, Stellingmolen 184

christel775@gmail.com www.ets-cursus.nl
Deel dit bericht met je vrienden!